Bedrijfsfitness

Investeer in de vitaliteit van je medewerkers en pluk de vruchten van een gezonde en fitte werkomgeving, allemaal binnen handbereik met FitForHome!

✓ Gemiddeld 6 dagen minder ziekteverzuim

✓ Verhoogde creativiteit & arbeidsproductiviteit

✓ Meer omzet per medewerker

Waarom zou je kiezen voor een thuisfitnessruimte van FitForHome?

Het is een feit dat sportieve medewerkers niet alleen fysiek fitter zijn, maar ook productiever en minder vaak ziek. Financiële barrières kunnen echter een hindernis vormen voor het beoefenen van sport. Gelukkig wijst onderzoek uit dat het wegnemen van deze barrières leidt tot een toename van sportieve activiteiten onder medewerkers. Bovendien ervaren fitte medewerkers meer plezier in hun werk en zijn ze over het algemeen creatiever en productiever.

Extra arbeidsvoorwaarden

In een tijd waarin gekwalificeerd personeel schaars is, onderscheidt een thuisfitnessruimte van FitForHome zich als een aantrekkelijke arbeidsvoorwaarde die veel mensen aanspreekt.

Gezondere medewerkers

Niet fitte medewerkers kosten het bedrijf natuurlijk aanzienlijk veel geld. Een thuisfitnessruimte geeft jouw medewerkers de mogelijkheid om fit te blijven, wat resulteert in minder ziekteverzuim en een verhoogde arbeidsproductiviteit.

Teambuilding

Samen sporten bevordert de teamgeest, zelfs op afstand. FitForHome creëert een virtuele omgeving waar werknemers elkaar kunnen uitdagen en beter leren kennen. Ga voor teamspirit, waar je ook bent! 

 Zo gaan wij te werk

Kennismakingsgesprek

Tijdens het eerste gesprek bekijken we samen de oplossingen voor jouw bedrijf, waarbij we letten op de juiste fitnessapparaten, de beschikbare ruimte en het budget.

planning en inrichting

Met een akkoord gaan we direct aan de slag, stellen we een leveringsplan op en

Ondersteuning

Met meer dan 20 jaar ervaring in de fitnessbranche bieden we ondersteuning op het gebied van voeding en trainingsplannen. We houden je maandelijks op de hoogte van de nieuwste fitnesstrends en oefeningen om jouw medewerkers extra te motiveren!

Wat houdt thuisfitness in?

Thuisfitness biedt werknemers de mogelijkheid om op hun eigen locatie te sporten en gezond bezig te zijn. Dit kan variëren van fitnessapparatuur voor thuis tot virtuele groepstrainingen, waardoor sporten laagdrempeliger wordt.

Wat zijn de voordelen voor de werkgever?

 • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden die bijdragen aan het aantrekken en behouden van personeel
 • Gezonde medewerkers met gemiddeld 6 dagen minder ziekteverzuim
 • Bevordert teambuilding, zelfs op afstand
 • Verhoogt de productiviteit, wat leidt tot een gemiddelde stijging van 11% in omzet per medewerker

Hoe begin ik als werkgever met thuisfitness?

Volg deze stappen:

 1. Bepaal de ruimte
 2. Achterhaal de behoeften van de medewerkers
 3. Stel het budget vast
 4. Bepaal de benodigdheden voor de ruimte

Thuisfitness is de laatste jaren steeds populairder geworden, mede dankzij de toename van hoogwaardige thuisfitnessapparatuur. Het gemak van trainen in je eigen huis, op elk gewenst moment, heeft velen aangemoedigd om een eigen fitnessruimte in te richten. Laten we eens kijken naar enkele populaire thuisfitnessapparatuur en de mogelijkheden die ze bieden.

Loopbanden: Een loopband is een klassiek stuk fitnessapparatuur dat het mogelijk maakt om te wandelen, joggen of rennen in de comfortabele omgeving van je huis. Moderne loopbanden hebben vaak programma's met variabele snelheden en hellingen, evenals geïntegreerde hartslagmeters.
Hometrainers: Hometrainers zijn ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een low-impact cardio-workout. Ze zijn vriendelijk voor de gewrichten en bieden vaak verschillende weerstandsniveaus. Sommige modellen hebben ook handgrepen voor een totale lichaamstraining.
Crosstrainers: Crosstrainers combineren eigenschappen van loopbanden, hometrainers en roeimachines. Ze bieden een effectieve full-body workout met minimale impact op de gewrichten. Veel crosstrainers hebben diverse programma's en weerstandsniveaus.
Krachttrainingstoestellen: Voor degenen die spierkracht willen opbouwen, zijn er tal van compacte krachttrainingstoestellen beschikbaar voor thuisgebruik. Denk hierbij aan halters, dumbbells, kettlebells en multifunctionele home gyms. Deze apparatuur maakt het mogelijk om verschillende spiergroepen te trainen.
Yoga- en Pilatesuitrusting: Voor een focus op flexibiliteit, balans en kernkracht zijn yoga- en Pilatesapparatuur zoals matten, blokken, ballen en weerstandsbanden uitstekende keuzes. Deze zijn perfect voor zowel beginners als gevorderden.
Smart Fitnessapparatuur: Moderne fitnessapparatuur is vaak verbonden met apps en wearables, waardoor gebruikers hun voortgang kunnen bijhouden en gepersonaliseerde trainingsschema's kunnen volgen. Dit omvat slimme loopbanden, fietsen en zelfs spiegels die interactieve trainingservaringen bieden.
Ruimtebesparende Opties: Voor diegenen met beperkte ruimte zijn er tal van ruimtebesparende opties beschikbaar, zoals opvouwbare loopbanden, compacte home gyms en weerstandsbanden die weinig opbergruimte vereisen.

  Het kiezen van thuisfitnessapparatuur hangt af van persoonlijke doelen, beschikbare ruimte en budget. Het belangrijkste is dat thuisfitness een handige en effectieve manier biedt om aan lichaamsbeweging te doen, wat essentieel is voor een gezonde levensstijl.

  Wij begeleiden je graag bij het opstellen van de ideale thuisfitnessruimte. Vul vrijblijvend het contactformulier in en ontdek de mogelijkheden.